• Bizi takip edin
Özel Pedimerk Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi
Pedimerk Sağlık Hizmetleri Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1425.cadde (eski 41.cadde) No:19 Çukurambar - Çankaya/ANKARA
0 (312) 284 70 70 (pbx)
0
Henüz oy kullanılmadı

Özel Pedimerk Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi

Tanıtım / Açıklama: 

Merkezimiz anne ve babaların çocuklarının sağlığı ile ilgili olarak bir sağlık kurumundan beklentilerini tam anlamı ile karşılamayı amaç edinmiş, kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunma hedefleri ile hizmete başlamıştır.

Pedimerk Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi "SAĞLIKLI ÇOCUK, MUTLU AİLE" sloganını kendisine ilke edinmiş bir tanı ve tedavi merkezidir. Merkezimiz; 0–18 yaş grubu çocuklara uzman hekimlerce haftanın 6 günü (Pazartesi - Cumartesi) 08.00 – 20.00 saatleri arasında nitelikli sağlık hizmeti sunan, ek üniteler ve laboratuvarla desteklenmiş bir kurumdur. Kliniğimizde sağlıklı çocukların büyüme - gelişme izlemleri ve koruyucu aşılamalarının yanı sıra hasta çocukların muayene, izlem ve tedavileri yapılmaktadır.

KURUMSAL

Misyonumuz
Çağdaş, kurumsal bir iş anlayışını benimsemiş, güncel bilgilerle donatılmış uzman ve nitelikli kadrolarımızla, hasta haklarına, topluma, çevreye ve yasalara saygılı, “sağlıklı çocuk, mutlu aile” sloganını ilke edinmiş, deontolojik ve etik değerlere bağlı kalarak toplumun tüm kesimlerine kaliteli ve ekonomik çocuk sağlığı hizmeti sunmaktır.

Vizyonumuz
İnsana ve topluma karşı sorumluluğumuzu, kaliteli hizmet anlayışımız ve teknolojik yeniliklerle birleştirerek, bugün ve gelecekte hastalarının haklarını gözeten, ihtiyaç, istek ve beklentilerini karşılayan, kolay ulaşılabilir, kesintisiz ve güvenilir ve nitelikli sağlık hizmeti sunan çağdaş bir kurum olmak.

Kalite Politikamız
Yönetim olarak hedefimiz, kalitemizi iyileştirmek ve geliştirmek üzere gerekli faaliyetleri planlamak ve hayata geçirmektir.
Hizmet sürecinde temel prensibimiz, hasta odaklı yapılanmayı esas alarak, hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktır.
Teknolojik ve bilimsel gelişmeleri yakından takip ederek hizmet sürecine dahil etmek, böylece sağlık hizmetinin kalitesini sürekli arttırmaktır.
Hasta haklarını ön planda tutarak hasta ve ailesine saygılı, güler yüzlü ve şefkatli davranarak onlarla güven veren hizmetler sunmaktır
Hastalarımızın ve yakınlarının tercihlerine ve değer yargılarına saygı duyup, hastalarımızı hastalıkları hakkında ve büyüme, gelişme, bakım ve beslenme konularında bilgilendirerek ve eğiterek onları tedavi süreçlerine katmaktır.

Faaliyet Alanlarımız:
Sağlam Çocuk İzlemi – Tarama Testleri – Koruyucu aşı uygulamaları
Hasta çocuk Muayene – Tetkik- Tedavi ve Takip Hizmetleri
Acil Tanı – Tedavi ve Takip hizmetleri

Liste görseli (Thumbnail): 
Kategori: 
Sağlık & GüzellikHastaneler / Sağlık Kurumları / Doktorlar
Bunu Paylaş: 

Yorum yazın